Χρήσιμες Συμβουλες

Εγκατάσταση-τοποθέτηση στα ενεργειακά τζάκια

tzaki

Τα τελευταία χρόνια τα ενεργειακά τζάκια έχουν εισβάλλει για τα καλά στην ζωή μας. Οι κρύες μέρες του χειμώνα έγιναν έτσι πιο ζεστές με λιγότερο κόστος. Είναι όμως η τιμή του τζακιού το μοναδικό πράγμα που πρέπει να απασχολεί τον πελάτη; Ή μήπως όσο αφορά τα ενεργειακά τζάκια θα έπρεπε να μας ενδιαφέρουν και τεχνικά θέματα όπως η εγκατάσταση-τοποθέτηση τους?

Σίγουρα ψάχνουμε να αγοράσουμε ένα ενεργειακό τζάκι που θα θερμαίνει όλο το σπίτι με τον πιο οικονομικό τρόπο. Η πιστοποίηση του προϊόντος θέρμανσης,οι κατάλληλες προδιαγραφές και η ορθή εγκατάσταση είναι μονόδρομος για την σωστή λειτουργία του τζακιού. Μεγάλη σημασία έχει η εγκατάσταση της ενεργειακής εστίας, της εστίας καλοριφέρ ή της σόμπας που θα επιλέξετε για την σωστή τους λειτουργία και απόδοση.

Προσοχή στην παραπληροφόρηση!

Συχνά είναι τα φαινόμενα εξαπάτησης πελατών από εμπόρους και ηλεκτρονικά καταστήματα. Μόνος στόχος τους είναι η οικονομική απολαβή αφήνοντας ακάλυπτους τους πελάτες. Δεν τους προσφέρουν τεχνική κάλυψη. Τελικά ο πελάτης προσλαμβάνει κάποιον ειδικό για την τεχνική κάλυψη. Η τεχνική κάλυψη συνήθως περιλαμβάνει: Τοποθέτηση και εγκατάσταση, συντήρηση, ρύθμιση και αποκατάσταση βλαβών. Προφανώς όλες αυτές οι υπηρεσίες από κάποιον ειδικό ανεβάζουν σημαντικά το τελικό κόστος.

Η τοποθέτηση και η εγκατάσταση εστιών έχει μόνο ένα όνομα: ΔΕΛΗΣ Α.Ε.

Το καταρτισμένο προσωπικό της εταιρείας ΔΕΛΗΣ Α.Ε έρχεται στο χώρο σας. Κάνει την απαραίτητη μελέτη, σας προτείνει τον κατάλληλο τύπο θέρμανσης (π.χ. σόμπα, κασέτα ή τζάκι, ξύλο ή πέλλετ) καθώς και το επιθυμητό μέγεθος της Θερμαντικής πηγής ανάλογα με τους χώρους και το μέγεθος της κατοικίας. Γρήγορη και υπεύθυνη εγκατάσταση-τοποθέτηση. Εγγυημένη άμεση παράδοση του έργου χωρίς κακοτεχνίες και εκκρεμότητες.

Η εταιρεία ΔΕΛΗΣ Α.Ε. με την εμπειρία χρόνων και τις τεχνικές γνώσεις που διαθέτει θα σας δώσει την λύση σε ότι χρειάζεστε.

Χρήσιμα άρθρα:
Γρήγορο και εύκολο άναμμα τζακιού.
Είναι το τζάκι σας πράγματι ενεργειακό?
Ξέρετε πραγματικά πόσα ξύλα καίτε?

Επικοινωνήστε μαζί μας:
Τηλέφωνο: 217 000 9300 , 694 6211 061
Email: DelisTzakia@gmail.com